Participatie

De Woudse Juffen moet straks voelen als een plek van alle dorpsbewoners. Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen trots is op de Woudse Juffen. 

De komende tijd werken wij de plannen verder uit met de omgeving. Vanuit de overtuiging dat omwonenden het plan kunnen verrijken met hun lokale kennis en ervaring. Zij kennen de plek het best, kijken er straks tegenaan, en bezoeken het Polderpark in de toekomst. 

Voor dit participatietraject werken wij samen met De Wijde Blik. Hieronder vindt u de globale planning. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de participatie? Neem contact op met De Wijde Blik via het e-mailadres [email protected].  

Planning (onder voorbehoud)

30 november 2023       Inloopbijeenkomst
Q2 2024                       Themasessie Polderpark
Q4 2024                       Start verkoop
Q1 2025                       Bewuste bouwers (communicatie over de bouw)

18
Dec

Op donderdag 30 november was er een inloopbijeenkomst. 
Het verslag van de bijeenkomst kunt u hieronder vinden.

..

Lees meer

4
Dec

Op donderdag 30 november was er een inloopbijeenkomst. Belangstellenden werden geïnformeerd over de status van de plannen voor de Woudse Juffen.

De informatiepanelen van de verschillende thema’s kunt u hieronder bekijken.

Bekijk ook deze prachtige animatie en ontdek hoe de Woudse Juffen er straks uit gaat zien! 

Animatie de Woudse Juffen >>

..

Lees meer

16
Nov

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 30 november. 

Wat gaat er gebeuren?  
De voormalige school en bijgebouwen aan de Herenweg/Suyderbon worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Het plan ‘Woudse Juffen’ bestaat uit 40 woningen, waarvan 27 geschakelde koopwoningen en 13 huurappartementen. De woningen zijn verdeeld over vijf bouwblokken. Deze worden zorgvuldig ingepast in de omgeving. Tussen de gebouwen komt een Polderpark met veel groen en ruimte voor spelen en ontmoeten...

Lees meer


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring