16
Nov

Uitnodiging inloopbijeenkomst Woudse Juffen op 30 november

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 30 november. 

Wat gaat er gebeuren?  
De voormalige school en bijgebouwen aan de Herenweg/Suyderbon worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Het plan ‘Woudse Juffen’ bestaat uit 40 woningen, waarvan 27 geschakelde koopwoningen en 13 huurappartementen. De woningen zijn verdeeld over vijf bouwblokken. Deze worden zorgvuldig ingepast in de omgeving. Tussen de gebouwen komt een Polderpark met veel groen en ruimte voor spelen en ontmoeten.  

Inloopbijeenkomst op 30 november 
Op donderdag 30 november organiseren we een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van de Woudse Juffen. U kunt op elk tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen (vooraf aanmelden is niet nodig). 

Datum: donderdag 30 november 2023  
Tijd: inloop tussen 18.00 en 20.00 uur 
Locatie: Schoolhuis, Herenweg 22 in Rijnsaterwoude 

Tijdens deze bijeenkomst volgt u een route langs panelen met impressies van en informatie over de woningen, openbare ruimte, parkeren en de planning. Thunnissen, de architect en de gemeente zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn we benieuwd naar uw ideeën en wensen voor het Polderpark. 

Nieuwsbrief en vragen  
Wilt u op de hoogte blijven en/of heeft u interesse in een woning? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief op woudsejuffen.nl. De vervolgcommunicatie verloopt digitaal.  
Heeft u in de tussentijd vragen? Stel ze gerust via [email protected].  

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring